Nieuwsbrief Mei

Toekomst en klant centraal: Convez partner van Adfil

Vol trots kondigen wij aan dat vanaf heden 2022 Convez en Adfil samen zullen optrekken. Als Preferred Partner voor de Benelux en de Caraïben zal Convez nog meer het aanspreekpunt zijn als het gaat om de toepassingsmogelijkheden van de kunststofvezels in de verschillende marktsegmenten. Tevens zullen wij onze positie als centrum van de kunststofvezeltechnologie verder versterken en uitbreiden.

Daarvoor is Adfil, Belgische producent, de juiste partner!

Op basis van criteria als kwaliteit van de producten, innovatiekracht, klantgerichtheid, EPD/duurzaamheid, flexibiliteit en nabijheid bleef er slechts één mogelijke partner over, namelijk Adfil. De daaropvolgende uitgebreide testen in zowel aardvochtig als zelfverdichtend beton, en daarnaast asfalt, versterkten de definitieve keuze.

Het team van Convez is klaar om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Marc Witbreuk, Algemeen Directeur                     Dick Tempelman, Salesmanager

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *